Videofoon/deurbel storing

Storingen aan de videofoon en/of de deurbel zijn vervelend maar niet spoedeisend. U kunt storingen melden via ons Meldpunt onderhoud.

Indien de deurbel niet functioneert, controleer dan het volgende:

  • Doet de bel naast de deur van het appartement het?
  • Zo nee, ligt de hoorn goed op de haak? Let op: het is mogelijk dat de hoorn op het toestel hangt zonder dat de haak goed wordt ingedrukt. Je hoort dan dicht bij de hoorn nog steeds een in gesprek toon.
  • Zo ja, doet de bel op het (sub-)bellenpaneel het?
  • Zo nee (in gesprek toon op paneel), staat het toestel aan (lampje in bovenste van 3 knoppen moet branden)
  • Heeft dit niet geholpen meldt het dan in ons Meldpunt onderhoud.

Meldpunt onderhoud

Het Meldpunt onderhoud is een zogenaamde ‘issue-tracker’. U kunt hierin melding maken van storingen en/of schades die niet spoedeisend zijn. Groot voordeel van dit meldpunt t.o.v. van dat van onze beheerder is dat men zaken die door medebewoners zijn gemeld kan zien en volgen.

Daarnaast kan het ook gebruik worden voor zaken waarbij de beheerder niet is betrokken. We besteden bijvoorbeeld meerdere zaken uit aan ons vaste klusbedrijf fa. Baron. Wel kan de beheerder in ons systeem meekijken.

Indien de beheerder alsnog dient te worden ingeschakeld zal de Technische commissie hier zorg voor dragen.

Check voor u een melding doet ook altijd even of de storing toevallig al door medebewoners is gemeld. U kunt in dat geval die melding volgen door u te abonneren. U ontvangt dan e-mail bij status wijzigingen en/of notities.