Storing hekken/zenders parkeergarage

Strikt genomen maakt de parkeergarage (VVE Bewonersparkeren Zuidpoort) geen deel uit van de VvE Eigenaren Woningen Sebastiaanshof. Het gaat echter wat ver om voor de garage een eigen website op te tuigen. Daarom hier enige instructies:

Vervanging batterijen zender

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie beginnen inmiddels de batterijen in de eerste zenders voor de automatische hekken het te begeven. Het openen van de zender is een beetje lastig maar mij lukte het met een kleine schroevendraaier. Vervolgens kunnen de batterijen (2x CR2032 3V) worden vervangen. Deze zijn bijvoorbeeld bij Wijnands onderdelen verkrijgbaar.

Vervanging zender bij schade, diefstal of verlies

Dit wordt gecoördineerd door Joop Kok. Hij is o.a. bereikbaar via joop.parkeren@sebastiaanshof.nl.

Storing schuifhekken parkeergarage

U kunt storingen melden via ons Meldpunt onderhoud.

Tip! Als de hekken open blijven staan is er mogelijk op de noodknop gedrukt (bijvoorbeeld door langslopende kinderen). Dit is eenvoudig te verhelpen door de rode noodknop te draaien zodat hij naar buiten komt.

Meldpunt onderhoud

Het Meldpunt onderhoud is een zogenaamde ‘issue-tracker’. U kunt hierin melding maken van storingen en/of schades die niet spoedeisend zijn. Groot voordeel van dit meldpunt t.o.v. van dat van onze beheerder is dat men zaken die door medebewoners zijn gemeld kan zien en volgen.

Daarnaast kan het ook gebruik worden voor zaken waarbij de beheerder niet is betrokken. We besteden bijvoorbeeld meerdere zaken uit aan ons vaste klusbedrijf fa. Baron. Wel kan de beheerder in ons systeem meekijken.

Indien de beheerder alsnog dient te worden ingeschakeld zal de Technische commissie hier zorg voor dragen.

Check voor u een melding doet ook altijd even of de storing toevallig al door medebewoners is gemeld. U kunt in dat geval die melding volgen door u te abonneren. U ontvangt dan e-mail bij status wijzigingen en/of notities.