Mailing list

De mailing list bewoners@sebastiaanshof.nl stelt ons in staat om elkaar via e-mail te informeren zonder over alle individuele e-mail adressen te beschikken. De voordelen van een mailing list zijn:

  • Een enkel e-mail adres i.p.v. alle individuele adressen
  • Uw individuele e-mail adres blijft geheim voor mede-bewoners. Doordat het e-mail adres dus niet in het adresboek van een mede-bewoner terecht komt – die wellicht zijn beveiliging minder goed op orde heeft – is de kans op spam kleiner
  • U bepaalt zelf welk prive e-mail adres u koppelt aan de mailing list
  • U kunt zich zelf aan- en afmelden. De lijst blijft op die manier altijd up-to-date.
  • Deze mailing list is zo ingericht dat alleen leden van de lijst kunnen mailen naar de lijst. Ook dit verlaagt de kans op spam. Spammers zouden zich eerst moeten abonneren.

Het idee is dat deze mailing list uitsluitend gebruikt wordt voor zaken die ons complex betreffen. Dus bijvoorbeeld aankondigingen van de schoonmaak van de parkeergarage of de jaarlijkse bbq, meldingen van het bestuur of een van de commissie’s, gevonden voorwerpen, etc. Maar dus niet om mensen op te roepen te stemmen op de hyves pagina van een kleinkind of voor commerciele aanbiedingen.

Google groups

Sinds begin 2021 gebruiken we Google Groups voor onze mailing list. Deze groep is tevens benaderbaar via mail adres vve-sebastiaanshof@googlegroups.com. Het oude bewoners@sebastiaanshof.nl werkt nog altijd maar is nu een forwarder naar het google groups adres.

Aanmelden

Aangezien het een besloten groep is dient u door de beheerder te worden toegevoegd. Een verzoek hiertoe kunt u indienen via een mail naar tc@sebastiaanshof.nl.

Afmelden

Iedere mail naar de groep heeft een footer van Google Groups met daarin een link waarmee u zich af kunt melden.