Bestellen eigen of algemene (W7) sleutel

Eigen sleutel

Voor het dupliceren van sleutels kunt u terecht bij de Sleutelspecialist. Hiervoor heeft u een pasje/certificaat nodig. Voor de eigen sleutel heeft u dat pasje/certificaat zelf.

Mocht u onverhoopt uw persoonlijke pasje/certificaat kwijt zijn dan is het mogelijk een nieuwe aan te vragen bij o.a. de Sleutelspecialist, Choorstraat 53, Delft. U kunt een brief gericht aan Nemef afgeven met het verzoek tot een nieuw pasje/certificaat. Het is belangrijk dat u in de brief het sleutelnummer vermeldt en een kopie van uw paspoort plus een kopie bewijs eigendom toevoegt. Een kopie van het Kadaster volstaat.

W7 sleutel (algemene deuren)

Voor de gemeenschappelijke W7 sleutel hebben we een overeenkomst met De Sleutelspecialist. Zij kunnen een W7 sleutel leveren na overhandiging aan de Sleutelspecialist van een genummerde, gedateerde en ondertekende verklaring door de voorzitter van het bestuur van de VvE Sebastiaanshof, Bert Barnhoorn, dat aan de bewoner een (of meerdere) W7 sleutel(s) ter beschikking kan (kunnen) worden gesteld.

De bewoner dient zich bij de Sleutelspecialist met een geldig identiteitsbewijs te legitimeren.

De verklaring kan dus bij Bert Barnhoorn worden aangevraagd. Adres: Bastiaansplein 121; e-mail: bertbarnhoorn@hotmail.com; tel. no. 015-2122117

De Sleutelspecialist
telefoon 015-2133226
internet www.sleutelspecialistdelft.nl
e-mail info@sleutelspecialistdelft.nl

Sleutel kwijt/buitengesloten

Als u zich onverhoopt hebt buitengesloten heeft u doorgaans met spoed een slotenmaker aan huis nodig (uiteraard op eigen kosten). Hiervoor kunt u ook contact opnemen met bovengenoemde Sleutelspecialist. Het kan echter voorkomen dat zij geen tijd hebben. Bewezen werkende alternatieven:

Lock Expert Beveiligingen BV
telefoon 010-2345343
telefoon 06-27311555
internet http://www.lockexpert.nl

Of, maar niet helemaal 24/7:

Het Sleutel-en Slotenhuis
telefoon 010-4154444
internet www.sleutel-slotenhuis.nl

En, vooralsnog zonder referenties:

Slotenmaker in Delft 24/7
telefoon 088-1230301
internet www.slotenmaker-in-delft.nl